Podgrzybki w śmietanie

Podgrzybki w śmietanie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • podgrzybki

    1 kg
  • cebula

    1 sztuka
  • śmietana

    3/4 szklanka
  • masło

    1 łyżka
  • mąka

    1 łyzka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Podgrzybki oczyszczamy, kroimy w plasterki, cebulę siekamy. Całość podsmażamy na maśle, dusimy. Doprawiamy. Zaprawiamy mąką i śmietaną.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marcia71

04.03.2011 17:16
lubię z ziemniaczkami

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat