Przepis i sposób przygotowania na: Placki ziemniaczane z kalarepą i pieczarkami
Kroki postępowania
Podawać z kleksem jogurtu naturalnego lub śmietany posypane cukrem.
ziemniaki | 1 kg |
kalarepka młoda | 2 sztuki |
pieczarki | 250 g |
jajko | 1 sztuka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | |
jogurt naturalny | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: