Przepis i sposób przygotowania na: PLACKI ZIEMNIACZANE PO ZBÓJNICKU
Kroki postępowania
Ziemniaki z cebulą obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i wymieszać z resztą składników.
ziemniaki | 2 kg |
cebula | 2 szt. |
jaja | 1 szt. |
mąka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
konserwa rybna w pomidorze | 1 szt. |
olej do smażenia | |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: