Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

placki owsiano-szpinakowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

margaryna 1 łyżka
cebula
płatki owsiane 10 dkg
por
kawałek selera
posiekany szpinak 2 łyzki
jajko
mleko 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: placki owsiano-szpinakowe

rozgrzewam margarynę na patelni i podsmażam razem szpinak, drobno pokrojone warzywa i płatki owsiane. Dodaję mleko i mieszam, aż mieszanina zgęstnieje. Formuję prostokątne placki. Zanurzam je w rozmąconym jajku i smażę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 13:42
pycha
sznycel 18.08.2012 22:01
szpinak, płatki owsiane - samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak