Przepis i sposób przygotowania na: Pizza wiejska
Kroki postępowania
Pieczemy w 200 C do zrumienienia.
mąka pszenna | 2 szkl |
woda letnia | 3/4 szkl |
drożdże | 10 g |
oliwa | 1 łyżka |
cukier | 10 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieczarki | 250 g |
cebula biała | 1 szr |
kiełbasa wiejska | 200 g |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Czosnek staropolski Prymat | 1 szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
ser żółty | 100 g |
sałata | 1/4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: