Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna sałatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusty kiszonej 250 g
papryki marynowanej 2-3 strąki
cebula
oliwy 1 łyżka
natki pietruszki 1 pęczek
cukru 1 łyżeczka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna sałatka

Lekko wycisnąć kapustę, dodać pokrojoną w cienkie plasterki paprykę, jak najcieniej pokrojoną cebulę. Skropić olejem, doprawić cukrem, pieprzem i solą do smaku. Wszystko wymieszać, posypać posiekaną natką pietruszki. Podawać do różnych mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 13.01.2013 21:58
wypróbuję
ONY_za_kare 13.01.2013 19:42
smaczna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak