Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna fasolka po bretońsku z kiełbasą
Kroki postępowania
Smacznego :)
fasola Jaś | 1,5 szklanki |
oliwa | 2 łyżki |
kiełbasa śląska | 1 laska |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 3 ząbki |
przecier pomidorowy | 4-5 łyżek |
Majeranek suszony Prymat | 1 czubata łyżka |
oregano | 1 łyżka |
kminek Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/3-1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: