pikantna bryndza

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    30 dkg
  • masło

    2 łyżki
  • żółtko

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • śmietana

    5 łyżek
  • Papryka słodka mielona Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser bryndzę mieszamy z miękkim masłem,żółtkiem i śmietaną,dodajemy posiekaną cebule i doprawiamy do smaku papryką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
calliope 20.05.2012 09:24
świetna :)
dorotka0000025 29.09.2011 15:15
pyszne
Krystyna32 21.06.2011 08:20
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat