Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantna bryndza

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bryndza 30 dkg
masło 2 łyżki
żółtko jajek 1 szt
cebula 1 szt
śmietana 5 łyżek
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pikantna bryndza

Ser bryndzę mieszamy z miękkim masłem,żółtkiem i śmietaną,dodajemy posiekaną cebule i doprawiamy do smaku papryką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

calliope 20.05.2012 09:24
świetna :)
dorotka0000025 29.09.2011 15:15
pyszne
Krystyna32 21.06.2011 08:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak