piersi w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    1 sztuka
  • mleko

    0.5 szklanki
  • panierka do kurczaka prymat

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pierś pokroić na paseczki włożyć do mleka następnie obtoczyć w panierce smażyć na rozgrzanym oleju na złocisty kolor podawać do frytek z sosem według własnego uznania

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
berys18 06.01.2011 18:34
fajny pomysł nie tylko na obiad
Szarrikka 06.01.2011 17:36
Wygląda naprawdę apetycznie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat