Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi kurczaka w miodzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 500 g
miód
olej

Przepis i sposób przygotowania na: piersi kurczaka w miodzie

Piersi kurczaka nacieramy miodem. Dobrze jest aby poleżały one w miodzie około 6 godzin.OD czasu do czasu warto pierś nakuć widelcem i obrócić. Potem bez panierki bezpośredni smażymy je na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 20.08.2012 20:36
fajny pomysł
K&J 17.08.2012 11:34
bez przypraw chodzi własnie o sam smak miodu z wodą która wytopi się z piersi.
Karolina46 15.08.2012 19:21
mmm wygląda apetycznie :)
Aneta41 14.08.2012 22:21
bez rzadnych przypraw?
Aneta41 14.08.2012 22:21
bez rzadnych przypraw?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak