K&J

piersi kurczaka w miodzie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    500 g
  • miód

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piersi kurczaka nacieramy miodem. Dobrze jest aby poleżały one w miodzie około 6 godzin.OD czasu do czasu warto pierś nakuć widelcem i obrócić. Potem bez panierki bezpośredni smażymy je na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
berys18 20.08.2012 20:36
fajny pomysł
K&J 17.08.2012 11:34
bez przypraw chodzi własnie o sam smak miodu z wodą która wytopi się z piersi.
Karolina46 15.08.2012 19:21
mmm wygląda apetycznie :)
Aneta41 14.08.2012 22:21
bez rzadnych przypraw?
Aneta41 14.08.2012 22:21
bez rzadnych przypraw?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat