Składniki:
Filet z piersi kurczaka bez kości | 2 Połowy |
ser mozarella | Pól Op |
szpinak mrożony | 2 Kostki |
oliwa | 50 Ml |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 Łyżeczka |
sól do smaku | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | Szczypta |
Filet z piersi kurczaka bez kości | 2 Połowy |
ser mozarella | Pól Op |
szpinak mrożony | 2 Kostki |
oliwa | 50 Ml |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 Łyżeczka |
sól do smaku | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | Szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: