Pierś z kaszą i ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza gryczana

    1 woreczek
  • ogórek

    1 szt
  • pierś z kurczaka

    1 szt
  • sól

  • słodka papryka Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś z kurczka kroimy na kawałki solimy i obtaczamy w słodkiej papryce .smażymy na patelni . Kaszę gotujemy dodajemy troszkę masła i przyprawę uniwersalną . Ogórka obieramy kroimy w kostkę solimy odciskamy z soku i dodajemy do potrawy .serwujemy na ciepło .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwa643 24.11.2011 07:47
Można dodać na wierzch zmielony pieprz

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat