Pierś z indyka po chińsku z boczniakami

Pierś z indyka po chińsku z boczniakami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z indyka

    400 gram
  • marchew

    1 sztuka
  • fasolka szparagowa

    1/2 opakowania
  • sos sojowy

    2 łyżki
  • czosnek

    3 ząbki
  • przyprawa chińska

    1 łyżeczka
  • olej do smażenia

    2 łyżki
  • boczniaki

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Indyka, boczniaki i marchewkę potnij w cienkie paseczki. Rozgrzej olej i zacznij smażyć ciągle mieszając. Dodajgrzyby. Następnie fasolkę. Wlej sos sojowy i przyprawę chińską. Dodaj pocięty czosnek. Podawaj z ryżem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Stenka

11.05.2017 17:27
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat