Pierś w ziołach prowansalskich

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    2 szt
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

  • sól

  • czosnek

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś umyć delikatnie posolić oraz natrzeć ziołami. W pojemniczku wymieszać posiekany czosnek z odrobina oleju zalać tym pierś i szczelnie zawinąć w foli. Piec ok 30-40 minut w tem. 180 stopni

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Agata 01.10.2013 18:29
muszę wypróbować:)
dodi 01.10.2013 18:27
proste i smaczne
Marta11 01.10.2013 18:07
fajna piers
Konczi 01.10.2013 18:06
a zdjęcie gotowego dania będzie? :)
Jadwiga/Jaga85 01.10.2013 17:54
Jak dla mnie smaczne:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat