Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś w ziołach prowansalskich

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól
czosnek
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś w ziołach prowansalskich

Pierś umyć delikatnie posolić oraz natrzeć ziołami. W pojemniczku wymieszać posiekany czosnek z odrobina oleju zalać tym pierś i szczelnie zawinąć w foli. Piec ok 30-40 minut w tem. 180 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agata
Agata 01.10.2013 18:29
muszę wypróbować:)
dodi 01.10.2013 18:27
proste i smaczne
Marta11 01.10.2013 18:07
fajna piers
Konczi 01.10.2013 18:06
a zdjęcie gotowego dania będzie? :)
Jadwiga/Jaga85 01.10.2013 17:54
Jak dla mnie smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak