piers w migdalach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

  • migdały plastry

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

piers doprawic kucharkiem uniwersalnym i odroina pieprzu,nastepnie obtoczyc piers w jajki i pozniej w migdalach.smazymy na patelni na oliwie z oliwek:)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ElizaT 25.10.2010 00:33
Ja również polecam smażone migdały do dań!
Kate131 05.09.2010 08:49
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat