Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś pod szpinakową kołderką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 duża
musztarda 2 łyżeczki
szpinak mrożony 4 kostki
sól do smaku
pieprz
czosnek ząbki 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pierś pod szpinakową kołderką

Kroki postępowania

1
pierś umyj ,
Krok 1 - pierś pod szpinakową kołderką foto
2
szpinak podsmaż na patelni ,dodaj pieprz ,sól,
dodaj musztardę oraz rozgnieciony czosnek
wymieszaj
Krok 2 - pierś pod szpinakową kołderką foto
3
posmaruj pierś
Krok 3 - pierś pod szpinakową kołderką foto
4
odstaw na 2 godz
Krok 4 - pierś pod szpinakową kołderką foto
5
piecz w folii al. 40 minut w temp.180 stopni
Krok 5 - pierś pod szpinakową kołderką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka01 08.03.2015 09:00
moje smaki :)
Kuchenka 07.03.2015 20:35
apetycznie się prezentuje
Jadwiga/Jaga85 07.03.2015 15:51
Bardzo smakowicie!
mirosława4 07.03.2015 14:39
smacznie i zdrowo
Mniam 07.03.2015 14:36
Już widzę, że smakowałoby mi :) jest mój ulubiony szpinak :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak