Pierś kurczaka ze skórą z kurkamii rakami na grillowanej cukini

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś kurczaka ze skórą

    2 szt
  • kurki blanszowane

    50 gram
  • szyjki rakowe

    50 gram
  • sól

    do smaku
  • cebula czerwona

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś kurczaka(w miare możliwosci ze skórą).Przyprawic
sola,papryka,pieprzem.Smażyc i dociągnąc w piekarniku 175 stopni.Kurki smażymy z cebula i szyjkami rakowymi.Doprawiamy sola,pieprzem,czosnkiem.Układamy je na plastrach grillowanej cukini z tymiankiem.
Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
szajba2 01.06.2011 15:42
dosyć oryginalne dodatki
Barbara55 27.05.2011 11:38
chciałoby się spróbować
kielcok1 06.05.2011 14:55
poważna sprawa
eduszo 03.02.2011 13:39
Fajnie podane,gdzieś już to widziałem.
ewelinapac 23.01.2011 18:45
pyszne
Islanzadi 10.11.2010 00:43
Coś co wygląda tak pięknie musi być smaczne :)
gacopierz23 17.06.2010 23:32
Profesjonalne podanie To się liczy
MAŁGORZATA108 30.05.2010 17:31
Trochę się zejdzie,nie wiem czy zdążę,bo zaczyna grzmieć, chyba będzie burza.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat