Pierś kurczaka z brie na sosie gruszkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś kurczaka

    2 szt
  • brie

    125 gram
  • gruszki

    1 szt
  • śmietana 18-procentowa

    100 ml
  • sól

    do smaku
  • masło

    50 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś kurczaka naciąć dodac brie do srodka.Przyprawic solą papryka,pieprzem-smażyć.Obraną i pokrojoną gruszke smażymy na masle.Dodajemy śmietane blenderujemy.Sos doprawiamy sola,pieprzem,imbirem.
Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 20.10.2011 16:14
o jej i to się tak da?
szajba2 09.10.2011 17:44
o jej a co na to pierś ?
kielcok1 08.09.2011 15:54
piersi są dobre
iwona332 17.09.2010 00:18
super
Dorota76 27.07.2010 15:51
brzmi wspaniale

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat