Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś indycza z krewetkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś indycza 2 sztuki
krewetki 10 dkg
sól
pieprz
olej
cytryna
masło 1 łyżka
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: pierś indycza z krewetkami

Piersi indycze oprószam solą i pieprzem i smażę z obu stron na mocno rozgrzanym oleju. Podaję je z obsmażonymi na maśle krewetkami i dekoracją w postaci posiekanej natki pietruszki i plasterków cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 07.08.2012 17:00
a ja za Marzeną powtórzę : super !
sznycel 07.08.2012 15:41
solidny posiłek mięsno - rybny można uzupełnić i tak o porcję ryżu
Kekerboom 07.08.2012 15:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak