Pierożki z mięsem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

  • woda

  • jajko

  • mięso

  • cebula

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotować ciasto, rozwałkować i wykroić krążki, mięso ugotować zmielić przez maszynkę wraz z podsmażoną cebulką. zmieszać doprawić zalepić pierożki. Podsmażyć cebulkę z tłuszczem i polać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
banditka 23.11.2010 09:31
pierożkom z mięsem nigdy nie odmówię :)
aginaa 28.09.2010 18:15
uwielbiam je:)
aginaa 28.09.2010 18:15
ale ochota mnie naszla teraz
aginaa 28.09.2010 18:15
pycha
Nati 26.09.2010 23:15
pycha
Dorota76 26.09.2010 08:52
Bardzo lubię takie pierożki
alicjaja 25.09.2010 22:02
Pyszne i łatwe
alicjaja 25.09.2010 22:02
Pyszne i łatwe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat