Pierogi z miesem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso

  • kapusta kiszona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

* 20 dag mięsa gotowanego
* 45 dag kapusty kiszonej
* 2 cebule
* 2 łyżki margaryny
* sól i pieprz

kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Mieso, ugotowaną kapuste i cebule przepuszczamy przez maszynkę, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pigila 29.02.2012 23:14
super
Aleksandra45 11.03.2011 23:46
super z barszczem!!!!!!!!!!!!!!
pigila 07.01.2011 23:23
pierogi pod każda postacią.
tomcio 06.09.2010 22:25
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat