pieczony kurczak

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka z kurczaka

    2 kg
  • Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

udka myjemy,osuszamy recznikiem papierowym i posypujemy przyprawa.odstawiamy na kilka minut.na blache wykladamy folie aluminiowa,ukladamy porcje miesa i przykrywamy folia.pieczemy.pod koniec pieczenia odkrywamy mieso,aby sie lekko zarumienilo.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ladymoon 10.12.2011 12:51
śłinka leci!
Iwusia 08.04.2011 23:28
pycha :)
cukiereczek 31.03.2011 09:38
super
kasiurek 21.10.2010 09:09
super danie, uwielbiam kurczaka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat