Pieczona makrela

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela

    2 sztuka
  • cytryna

    1 sztuka
  • tymianek

    2 łyżeczki
  • oliwa

    2 łyżka
  • sól do smaku

    1/2 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyj makrele i dopraw pozostałymi składnikami.. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na 30 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ttrytka 15.10.2015 13:18
smakowicie na talerzu
Grazyna0211 13.10.2015 20:34
smaczna ryba
Gracer 13.10.2015 18:51
super przepis :)
marenka 13.10.2015 17:15
smaczna rybka
Damiano 13.10.2015 15:18
smaczna rybka
Czarnula666 13.10.2015 14:37
Smacznie wygląda ;)
aginaa 13.10.2015 13:24
smaczna rybka
cukiereczek 13.10.2015 13:14
rybka n zdrowie
Monika-twin 13.10.2015 12:41
pychotka zdrowa.
Asik32 13.10.2015 12:36
też taką bym zjadła:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat