Pieczona karkówka w sosie pieczeniowym

Pieczona karkówka w sosie pieczeniowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • karkówka

    1 kg
  • musztarda

    3 łyzki
  • delikat do mięsa

    do smaku
  • sos pieczeniowy

    2 opakowania
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Mięso myjemy, nacieramy musztardą i delikatem do mięsa. Wkładamy do rękawa do pieczenia. Całość pieczemy 1,5 godziny w 180 stopniach . Przygotowujemy sos pieczeniowy. mięso kroimy w plastry podajemy polane sosem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łucja1

15.10.2015 08:38
pysznie się prezentuje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat