Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona karkówka w piwnej skorupce
Kroki postępowania
Smacznego!
karkówka | 500 g |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
keczup | 2 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
Liść lubczyku suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 0,5 łyżeczki |
cząber | 0,5 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
piwo | 250 ml |
pieczarki | 4 szt |
Przyprawa do mięs Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: