Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona cukinia

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 2 sztuki
ser pleśniowy niebieski 120 g
tymianek 2 łyżki
oliwa do smarowania

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona cukinia

Cukinie przekroić wzdłuż na 3 części. Posmarować każdą część oliwą z oliwek. Posypać tymianek suszonym. Ser pleśniowy pokroić w plasterki. Położyć na cukinii Piec w temperaturze 180 stopni przez ok. 30 minut..

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 01.04.2015 09:18
fajny pomysł
w mojej kuchni 23.03.2015 01:04
takie danie można zjeść ze smakiem
Barbara777 22.03.2015 23:15
super cukinia
gosia561 22.03.2015 22:39
z pleśniowym jest idealna
katerinaJ 22.03.2015 22:36
Już nie mogę się doczekać sezonu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak