pieczarkowa jajecznica

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    4 szt
  • jajka

    6 szt
  • cebula

    1 szt
  • margaryna

    1/4 kostki
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w dowolny sposób, cebulkę pokroić w kostkę, na patelni rozpuścić margarynę , dać cebulkę, zeszklić, pieczarki podsmażyć z cebulką dodać rozkłucone jajka, smażyć do ścięcia . Przyprawić do smaku przyprawami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pestka 13.11.2013 14:42
jeszcze z pieczarkami nie jadłam
Zdzisław 15.08.2012 14:35
dla mnie śniadanie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat