pieczarki z serkiem topionym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    0,5 kg
  • serek topiony ziołowy

    1 szt
  • sól

    do smaku
  • masł

    1 łyżka
  • śmietana

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczarki pokroić na dość dużą kostkę smażyć na maśle pod koniec dodać serek i śmietanę chwilę smażyć aż do rozpuszczenia sera doprawić do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (25)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ben-ka 11.07.2012 00:24
ciekawe połączenie.
ewaa 13.11.2011 18:39
świetny przepis
Tika4444 21.09.2011 10:02
super pomysł na pieczarki
Wafelek2601 21.08.2011 10:18
ciekawy pomysł
Gosia32 18.08.2011 23:54
muszą być super
Joanna60 16.08.2011 17:58
wyśmienite
Gosia32 18.07.2011 19:07
mniam
Motorek 29.05.2011 10:54
smaczne
kome 07.05.2011 22:58
dobry pomysł
dorotka0000025 05.05.2011 11:26
pomyslowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat