Pieczarki z cebólką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    50 dag
  • cebula

    1 szt
  • olej

    15 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulkę kroimy w małą kostkę Następnie obsmażamy ją . pieczarki obieramy i kroimy w cząstki . Gdy cebulka będzie zrumieniona dodajemy pieczarki. Dodajemy sól i pieprz do smaku .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Henryka2 28.10.2016 19:28
Czy mógłbyś poprosić o edycję i sprostować błąd w tytule przepisu?
Margo1 04.06.2013 07:58
lubię pieczarki z cebulką

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat