pieczarki w ziołach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    45 dag
  • olej

    4 łyżki
  • czosnek

    2 ząbki
  • tymianek

  • bazylia

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wypłukać pieczarki, osuszyć. Pieczarki włożyć na rozgrzany tłuszcz, dodać przyprawy i czosnek wyciśnięty przez praskę, usmażyć na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
BozenA 18.01.2012 15:42
mmmm
halinka1011 10.04.2011 09:38
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat