PIECZARKI DUSZONE

PIECZARKI DUSZONE

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1/2 kg.
  • żółtko surowe

    1 sztuka
  • śmietana

    1/2 szkl.
  • posiekany koperek

    - -
  • cebula

    1 sztuka
  • tłuszcz do smażenia

    - -
  • sól

    - do smaku
  • pieprz

    - do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania PIECZARKI DUSZONE

Pieczarki pokroić
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, usmażyć, dodać pieczarki, dodać niewielką ilość wody i dusić do miękkości pod przykryciem. Do miękkich dodać sól, pieprz, śmietanę, żółtko, koperek. Wymieszać. SMACZNEGO !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Danuta8 07.04.2011 12:15
uwielbiam pieczarki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat