PIECZARKI DUSZONE

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1/2 kg.
  • żółtko surowe

    1 sztuka
  • śmietana

    1/2 szkl.
  • posiekany koperek

    - -
  • cebula

    1 sztuka
  • tłuszcz do smażenia

    - -
  • sól

    - do smaku
  • pieprz

    - do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, usmażyć, dodać pieczarki, dodać niewielką ilość wody i dusić do miękkości pod przykryciem. Do miękkich dodać sól, pieprz, śmietanę, żółtko, koperek. Wymieszać. SMACZNEGO !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Danuta8 07.04.2011 12:15
uwielbiam pieczarki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat