Pieczarki

Pieczarki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    8 sztuk
  • ser ementaler

    8 plasterków
  • boczek

    8 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oberamy pieczarki i \"wykrawamy\" nożke do środka dajemy troche cebulki i sera zółtego na to kładzmey plasterek boczku i plasterek sera.
Mozemy rownież- nożki pieczarek i ser wymiskowac w blenderze dać do srodka pieczarek na to położyć plasterek boczku i sera.
Całość zapekamy w pekarniku w 180-200 stopniach.
takie peczaki mogą być dodatkiem do obiadu :) Smacznego !

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (49)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kasiaw 07.06.2012 11:47
świetne
kasiaw 27.05.2012 19:09
są super
iknkirke 12.04.2012 10:06
super
kasiaw 29.03.2012 09:50
są pyszne
kasiaw 26.02.2012 21:47
dziś właśnie wypróbowany przepis są pyszne
kasiaw 11.02.2012 12:30
pychota
Wiesława2 29.01.2012 11:37
mmmm
olkaaa 19.01.2012 07:33
ciekawy pomysł
eli82 26.12.2011 18:40
fajne
[email protected] 20.12.2011 00:25
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat