Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Pianka z porzeczek

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porzeczki mrozonych
250g
białko
6
cukier
6łyzek

Przepis i sposób przygotowania na: Pianka z porzeczek

Porzeczki rozmrozić po czym przetrzeć je przez sito.
Następnie białka ubić na sztywną pianę, dodając stopniowo cukier, wówczas dodać ja do porzeczek.
Całość delikatnie wymieszać i przełożyć do pucharków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 14.09.2011 10:02
Świetny pomysł na deser :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak