pekiński misz-masz

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka wieprzowa

    40 dek
  • Kukurydza z Puszki

    1 szt
  • majonez

    4 łyżki
  • śmietana 12%

    2 łyżki
  • ketchup

    4 łyżki
  • ser gouda

    40 dek
  • kapusta pekińska

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pekinkę poszatkować ser i szynkę pokroić w kostkę kukurydzę odsączyć. Majonez ketchup śmietanę wymieszać dodać i wszystko razem wymieszać, doprawić według uznania

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (25)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kate.500 10.12.2013 08:12
smaczna salatka
cooleczka 16.01.2013 11:05
ciekawy pomysł
joanna77 24.05.2012 20:08
mniamniusna
Krystyna32 28.04.2012 11:54
extra
Ewelina47 25.03.2012 12:33
pycha
Gosia32 16.07.2011 20:31
mniam
owca441 24.06.2011 20:13
bombowa
owca441 24.06.2011 20:13
bombowa
Ewa111 22.06.2011 16:06
misz masz i kolację smaczną masz
Mirka-Ludomila 24.05.2011 16:29
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat