pekiński misz-masz

pekiński misz-masz

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka wieprzowa

    40 dek
  • Kukurydza z Puszki

    1 szt
  • majonez

    4 łyżki
  • śmietana 12%

    2 łyżki
  • ketchup

    4 łyżki
  • ser gouda

    40 dek
  • kapusta pekińska

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pekinkę poszatkować ser i szynkę pokroić w kostkę kukurydzę odsączyć. Majonez ketchup śmietanę wymieszać dodać i wszystko razem wymieszać, doprawić według uznania

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (25)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kate.500

10.12.2013 08:12
smaczna salatka

cooleczka

16.01.2013 11:05
ciekawy pomysł

joanna77

24.05.2012 20:08
mniamniusna

Krystyna32

28.04.2012 11:54
extra

Ewelina47

25.03.2012 12:33
pycha

Gosia32

16.07.2011 20:31
mniam

owca441

24.06.2011 20:13
bombowa

owca441

24.06.2011 20:13
bombowa

Ewa111

22.06.2011 16:06
misz masz i kolację smaczną masz

Mirka-Ludomila

24.05.2011 16:29
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat