pekinoczka

pekinoczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

  • pomidor

  • papryka czerwona

  • kukurydza w puszce

  • cebula dymka ze szczypiorkiem

  • oliwa

  • ocet winny

  • sól

  • cukier

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pekinoczka

kapustę,pomidor,papryke pokroić,dymkę posiekać,odcedzić kukurydzę,włozyć wszystkie składniki do miski,2 łyżki oliwy,1 łyżeczkę octu szczyptę soli i cukru wymieszać,zalać tym warzywa,schłodzić w lodówce.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

krokodyl 06.05.2012 23:56
miłe
ankaryba 20.03.2012 16:20
fajna nazwa :-)
Izka192 16.03.2012 10:48
smaczna i kolorowa
Margo1 16.11.2011 09:39
lubię
joanna77 07.09.2011 14:27
uwielbiam
berys18 26.07.2011 09:17
ślicznie wygląda
Dorota59 28.06.2011 11:21
smaczna
Ania67 27.06.2011 21:59
Pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat