Pauchy z serem i ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mrożone ciasto z francuskie

  • jajo

  • ser żółty

    10
  • zioła

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1.CIASTO POKROIC W PASKI O WYMIARACH 2 X 12 CM
2,POSMAROWAĆ ROZTRZEPANYM JAJKIEM ORAZ OPRÓSZYĆ STARTYM SEREM I ZIOŁAMI
3.KAZDY PASEK DELIKATNIE SKRECIĆ W POŁOWIE
4.UŁOZYC W ODSTEPACH NA BLASZCE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA
5.WSTAWIC DO PIEKARNIKA NA TEM .210 C I PIEC 8 MINUT.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat