Przepis i sposób przygotowania na: Patisonowe ciasto z białą czekoladą i zielonymi rodzynkami.
Kroki postępowania
Smacznego !
mąka pszenna | 1 1/4 szklanki |
cukier trzcinowy | 1/2 szklanki |
olej z pestek winogron | 1/3 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
kakao | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
patison | świeży 1 średni |
rodzynki | zielone 50 g |
biała czekolada | 50 g |
cukier puder | do oprószenia ciasta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: