Patelnia jarosza

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    20dag
  • kukurydza z suszonymi pomidora

  • cebula

  • czosnek

    3ząbki
  • Kucharek przyprawa do potraw

  • pieprz kolorowy

  • pieprz cytrynowy

  • pieprz cayenne

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki obrane i pokrojone podsmażyć na maśle,oprószyć kucharkiem.Dodać cebulę w piórkach i przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku.Smażyć na małym ogniu.Dorzucić połowę puszki kukurydzy z suszonymi pomidorami i poddusić.Doprawić pieprzem kolorowym(zmielonym),cytrynowym i odrobiną cayenne oraz solą.Posypać ziołami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Sylwia56 11.02.2012 15:18
pycha
Izabela/bella81 24.07.2011 10:31
coś fajnego :)
patusia 11.05.2011 13:53
pycha
Zoso 08.04.2011 22:17
wolałbym wersję z mięsem
PaniMISIOWA 28.03.2011 19:32
fajne
Kate131 18.01.2011 16:28
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat