Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztetowa z dodatkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidorów 3 sztuki
pieczarek 15 dag
cebuli 2 sztuki
papryki słodkiej 1 łyżeczka
soli 1 szczypta
pieprzu 1 szczypta
olej do smażenia
kasza gryczana
pomidorki koktajlowe

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztetowa z dodatkami

Pomidory umyć i pokroić na mniejsze kawałeczki. Cebule obrać umyć i pokroić w kosteczkę. Zasmażyć na oleju. Następnie dodać pokrojone pomidorki. Wrzucić pokrojoną pasztetową i wymieszać. Przyprawić solą, pieprzem oraz słodką papryką do smaku. Pieczarki pokroić w paseczki i zasmażyć na oddzielnej patelni. Dodać do pasztetowej i wymieszać. Kaszę ugotować. Podawać z kaszą gryczaną oraz pomidorkami koktajlowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 20.08.2013 19:42
jedna sztuka- jedna kiszka pasztetowa
caralajna 20.08.2013 06:55
ile to jest jedna sztuka?
malaczarna23 19.08.2013 19:39
super przepis:)
AnielskaSlodycz 19.08.2013 19:36
to może być smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak