pasztet Marysi

pasztet Marysi

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe bez kości

    1 kg
  • piersi z kurczaka

    2 szt
  • jajka

    4 szt
  • bułka

    3 szt
  • boczek

    1 surowy bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso udusić pod przykryciem, następnie zmielić prze maszynkę wszystkie składniki doprawić solą i pieprzem.
Piec w temp. 160*C ok. 50min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat