pasztet

pasztet

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka wieprzowa

    1kg
  • boczek

    1kg
  • wołowina

    2
  • cebula

    3
  • jaja

    5
  • bułeczki

    3
  • sól

  • Imbir mielony Prymat

  • Gałka muszkatołowa mielona Prymat

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasztet

Wołowine,boczek,watróbke ugotować.Cebule podrumienic na tłuszczu.Wszystkie składniki przepuscic przez maszynke 3 razy. Dadac jajka,namoczona bułkę oraz przyprawy,.Wyłożyc do formy.Piec ok.godziny,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat