Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paszet pieczony Agatki

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięsa wieprzowego 0,5 kg
mięsa drobiowego 0,5 kg
czosnek 6 ząbki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżeczki
przprawa do gyrosa 1 łyżka
jajko 3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Paszet pieczony Agatki

Kroki postępowania

1
Mięso gotujemy a następnie po wystygnięciu dodajemy do miski wraz ze wszystkimi przyprawami
Krok 1 - Paszet pieczony Agatki foto
2
Blenderem ucieramy ( lub możemy puścić przez maszynkę)
Zmiksowaną masę przekładamy do blaszki i pieczemy w temperaturze 170 C przez około 40-60 min
Krok 2 - Paszet pieczony Agatki foto
3
Smacznego
Krok 3 - Paszet pieczony Agatki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 16.04.2014 15:37
wygląda pysznie
Pietruszka 26.04.2013 22:18
niezły pasztet
Laila2786 05.03.2013 13:20
super, lubię z dodatkiem chrzanu
Rafał3 04.03.2013 20:56
uwielbiam takie paszteciki
Milena87 04.03.2013 19:53
uwielbiam domowy pasztet:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak