Pasta ze szprotki wędzonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szprotki wędzone

    30 dkg
  • żółtka gotowane na twardo

    2 sztuki
  • masło

    1/2 kostki
  • musztarda ostra

    do smaku
  • Kucharek przyprawa do potraw

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryby oczyścić, zmielić w maszynce do mięsa razem z żółtkami ugotowanymi na twardo. Dodać masło, musztardę oraz przyprawy do smaku i utrzeć.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat