Pasta ze szprotek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szprotki wędzone

    400 g
  • oliwa

    3 łyżki
  • ogórek kiszony

    1 szt
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szprotki rozgnieść widelcem, dodać ogórki, cebulkę i oliwę, wszystko dokładnie wymieszać. Gotową pastą smarować kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ElizaT 03.09.2012 12:36
pysznie się zapowiadają te kanapki
Goya 23.10.2011 17:44
dobra
goofy9 23.09.2010 23:00
super, uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat