Pasta z wedzonej ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Wędzona ryba

    40 dkg
  • cebula

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę oczyścić z ości, drobno pokrajać z cebulą, wymieszać i skropić kwaskiem cytrynowym rozpuszczonym w przegotowanej wodzie, dodać majonez, przyprawić do smaku. Ułożyć mieszaninę w słoiku, zalać olejem i lekko ucisnąć. Potrawa smaczniejsza jest drugiego dnia dlatego najlepiej przygotować ją na noc.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 21.08.2011 18:10
bardzo lubię taka paste
Barbara55 21.08.2011 18:10
bardzo lubię taka paste
kielcok1 19.06.2011 17:25
bardzo lubię
rakow2 06.03.2011 15:51
lubię taką pastę rybną na kanapki
Elżbieta18 27.02.2011 17:20
super
justyna111 24.09.2010 18:10
super
Lidia11 24.09.2010 13:32
fajny przepis
marta639 17.09.2010 18:08
Polecam.
marenka 13.09.2010 07:34
smaczna
Katarzyna/kate1980 12.07.2010 13:05
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat