Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli z porem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
por (biała część) 1 sztuka
majonez tradycyjny 1,5 łyżki
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli z porem

Makrelę wędzony obrać ze wszystkich kości, por i jajka pokroić w drobną kostkę. Wszystko wymieszać, dodać majonez, aby składniki się połączyły. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Pyszna pasta na kanapkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 16.03.2013 17:57
smaczne pasta i dobry pomysł z porem
pajbek 16.03.2013 17:49
Pyszna pasta :-)
Magula 16.03.2013 17:29
lubie pasty rybne, apetyczna
angelika14 16.03.2013 17:26
z poram nigdy nie robiłam, z przyjemnością posmakuję czegoś nowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak