Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z wędzonej makreli i twarogu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 300 g
ser biały 300 g
ser żółty 150 g
jajka ugotowane na twardo 3szt
koncentrat pomidorowy 1 lyzka
majonez 2 lyzki
cebula 1
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z wędzonej makreli i twarogu

makrelę obierz se skóry i usuń ości.Ser biały makrelę i jajka zmiksuj na gładką masę.Dodaj starty ser zolty ,posiekana cebule,majonez i koncentrat,dopraw i wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak