Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 szt
majonez 2 łyżki
ketchup 1 łyżka
szczypiorek 1 pęczek
cebula czerwona 1 szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrelę obrać ze skóry i ości,rozgnieść widelcem. Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach,cebulkę drobno posiekać. Wymieszać wszystko z majonezem i ketchupem,przyprawić pieprzem. Schłodzić w lodówce. Posmarowane pastą pieczywo posypać posiekanym szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ssylwiaa 31.01.2014 13:34
pyszna, lubię taką pastę ;)
Joannasz3190 30.01.2014 19:44
Moje smaki :)
patryska76 30.01.2014 19:08
Pyszna pasta ;-)
paula99926 30.01.2014 18:57
Ależ to musi być smaczne :D
Kuchenka 30.01.2014 18:57
uwielbiam taką pastę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak