Pasta z wędzonej makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 duża
  • cebula

    1 sztuka
  • ogórek kiszony

    1 duży
  • majonez tradycyjny

    1 łyżka
  • Musztarda sarepska Prymat

    2 łyżeczki
  • sól

  • Pieprz biały mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę obieramy z ości,cebulkę i ogórka drobno siekamy,skłdaniki łączymy i dodajemy majonez oraz musztardę. Rozrabiamy widelcem lub blenderem i przyprawiamy do smaku białym pieprzem i solą. Pycha!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sara1 28.04.2012 13:47
ciekawy ten przepis, lubię wędzoną makrelę
usmiech 23.03.2012 10:51
fajne
Sylwia56 10.12.2011 00:17
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat