Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona
1 duża
cebula
1 sztuka
ogórek kiszony
1 duży
majonez tradycyjny
1 łyżka
Musztarda sarepska Prymat
2 łyżeczki
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrelę obieramy z ości,cebulkę i ogórka drobno siekamy,skłdaniki łączymy i dodajemy majonez oraz musztardę. Rozrabiamy widelcem lub blenderem i przyprawiamy do smaku białym pieprzem i solą. Pycha!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 28.04.2012 13:47
ciekawy ten przepis, lubię wędzoną makrelę
usmiech 23.03.2012 10:51
fajne
Sylwia56
Sylwia56 10.12.2011 00:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak