Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonego twarogu i groszku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg wędzony 1 szt
jogurt naturalny 100 g
ząbki czosnku 2
groszek konserwowy 4 łyżki
szczypiorek
Pieprz biały mielony Prymat
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego twarogu i groszku

1. Twaróg rozdrabniamy, wrzucamy do malaksera.

2. Dodajemy groszek, czosnek oraz poszatkowany szczypiorek.

3. Składniki miksujemy dolewając stopniowo jogurt.

4. Kiedy uzyskamy odpowiednią konsystencję, doprawiamy pastę białym pieprzem oraz papryką słodką w proszku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 24.01.2017 13:07
bardzo pyszna pasta
AZgotuj 23.01.2017 15:58
Fantastyczna, u mnie twaróg wędzony ostatnio jest często kupowany. Pasta pyszna:)
jan_mag 23.01.2017 10:58
Moje smaki :)
gosia56 23.01.2017 09:36
Na pewno pyszna pasta;)
Agnieszka-87-25 23.01.2017 07:33
mniam pyszna
norweska20 22.01.2017 23:50
smakowita pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak